Vezi cît e de simplu

Ai de completat doar un formular

1
Completezi formularul și îți alegi termenii potriviți de finanțare
2
Primești decizia timp de o oră
3
Noi facem evaluarea
automobilului
4
Semnezi contractul de împrumut și de gaj
5
Primești banii în aceeași zi
Mașina ta poate
Avantaje
Automobilul ramîne înmatriculat pe numele tău
Pînă la 70% din prețul automobilului
Rată fixă a dobînzii
Automobilul rămîne cu tine
Evaluare gratuită
Grafic de lucru extins, inclusiv sîmbătă
De la 5 pînă la 60 luni
Doar cu buletinul de identitate
Timp de o oră
Achitare anticipată din prima zi
Alege-ți rata potrivită
Suma împrumutului
100 $ 20000 $
Rata lunară
Termenul
Andrei
Manager, FFA Transoil LDD
Alexei
Director, Arclux-Grup
Aliona
Întreprinzător
Victor
șef stație Peco
Am avut mai multe credite care mi-au fost de folos la nevoie. Am făcut reparație în casă,  am cumpărat automobil, telefon, laptop, aspirator, televizor, mobilă, cadouri pentru cei apropiați, pentru afacerea pe care o am și multe altele... Un plus mare îl aveți pentru evaluarea cererii care o faceți în scurt timp chiar și pînă la 15 min.
Sînt un client fidel al companiei. Știu că atunci cînd am nevoie de bani pentru afacerea mea, pot să apelez. Răspunsul l-am primit în mai puțin de o oră și în aceeași zi am putut să mă folosesc de bani.
Credit Rapid este un partener de încredere. Cu ajutorul împrumuturilor luate mi-am renovat tehnica din casă, am procurat marfă pentru afacerea mea. Este foarte bine ca nu sînt necesare alte documente decît buletinul pentru a lua credit.
Așa cum se întâmplă la noi că niciodată nu ai banii strînși deoparte, am apelat la compania Credit rapid. Am ieșit din casă cu 10mii lei și m-am întors cu mașina pe care mi-am dorit-o. Trei ani au trecut ca o zi. Luna trecută am vîndut mașina si am achitat prima rată pentru alta mai nouă și iar am apelat la Credit rapid. E comod cînd plătești lunar o sumă nu prea mare, iar restul banilor îi folosești în afacere. Condițiile de acordare a creditului sunt minime. Recomand la cei ce au un venit stabil să nu piardă aceasta ocazie.
Contacte