Site-ul nostru folosește 🍪 cookies. Află mai multe.
Setări
Cum vinzi automobilul în credit
Buletinul de identitate.
1.Cererea de finanțare
Potențialul client, care dorește să procure mașina dvs., depune o cerere de finanțare însoțită doar de o copie a buletinul de identitate. Cererea de finanțare poate fi depusă:
La sediul companiei
Centrul MEGA, etajul 2
Alte modalități
Viber
+373 62 162 722
Timp de o oră
2.Decizia de finanțare
În decurs de o oră (în zilele/orele lucrătoare) din momentul recepționării cererii de finanțare, compania Credit Rapid informează clientul despre decizia de a finanța tranzacția de vânzare-cumpărare a automobilului.
Evaluare gratuită
3.Evaluarea automobilului
În cazul deciziei pozitive de finanțare, dvs. trebuie să prezentați automobilul spre evaluare la sediul Credit Rapid. Procedura este gratuită și durează până la 30 minute.
Suma creditului
4.Suma creditului aprobată
Clientul va fi informat despre suma exactă de bani care îi va fi eliberată în baza contractului de credit pentru automobilul respectiv. Diferența dintre prețul de vânzare stabilit și suma creditului aprobată trebuie să fie achitată de către client.

Până la momentul înmatriculării automobilului pe numele clientului, încasați de la client aportul inițial pentru automobilul pe care îl vindeți. Pentru diferența restantă, până la achitarea integrală, puteți cere garanții de la client sub formă de recipisă semnată la notar sau puteți perfecta un contract de vînzare-cumpărare prin care cumpărătorul își ia angajament să vă achite suma respectivă după înmatricularea automobilului pe numele cumpărătorului.
Contract simplu
5.Contract de credit
Clientul semnează contractul de credit cu Credit Rapid. Toate actele se semnează exclusiv doar cu clientul (cumpărătorul automobilului) care este și beneficiarul creditului. Veniți împreună cu clientul la sediul Credit Rapid pentru a vă asigura de acest lucru.
Agenția Servicii Publice
6.Înmatricularea automobilului
Înmatriculați automobilul pe numele clientului la orice birou al Agenției Servicii Publice. După înmatriculare trebuie să vă prezentați cu certificatul de înmatriculare la sediul Credit Rapid.
Înregistrezi automobilul procurat în gaj
7.Înregistrarea gajului
Clientul trebuie să înregistreze automobilul procurat în gaj, în baza actelor perfectate și semnate cu Credit Rapid.
CASCO
8.Asigurarea
Clientul trebuie să perfecteze asigurarea CASCO pentru automobilul procurat, cu excepția cazurilor când asigurarea CASCO nu este obligatorie conform contractului de credit.
Mijloace bănești
9.Eliberarea creditului
Creditul se acordă prin transfer bancar în contul cumpărătorului automobilului (împrumutatului). Pentru a beneficia de acest transfer, la sediul Credit Rapid se prezintă următoarele acte:
Confirmare de înregistrare a gajului
Transferul bancar în contul cumpărătorului automobilului (împrumutatului) se efectuează în aceiași zi dacă documentele menționate mai sus se prezintă până la ora 16:00, în caz contrar, transferul se va face în următoarea zi bancară (lucrătoare).
Important!
Credit Rapid recomandă să nu transmiteți autoturismul, certificatul de înmatriculare și cheile acestuia către cumpărător până la momentul achitării depline.