Dragi colegi, prieteni,
clienți și parteneri,
Viața este mai lungă
decât orice criză sau pandemie!
Stăm acasă și avem grijă de cei dragi.
Într-un final, totul va fi bine!
Stimați clienți,
Împreună trecem prin momente de incertitudine și încercăm să depășim cu bine și maximă responsabilitate această situație neobișnuită. Atât timp cât toți suntem în dificultate, OCN Credit Rapid SRL, începând cu data de 14 martie 2020, a sistat calculul și aplicarea tuturor penalităților de întârziere la plata creditelor. De asemenea, ținem să vă asigurăm că în această perioadă grea, posibilele întârzieri la plata ratelor de credit nu vor avea efect asupra istoriei de credit. În primă fază, implementăm aceste măsuri până la data de 30 iunie 2020, dar vom urmări atent evoluția ulterioară a lucrurilor, astfel că vom ajusta termenul în dependență de situație.
Pentru clienții care au posibilitate să achite ratele lunare în termen, am pregătit un set de măsuri avantajoase și benefice. Îi încurajăm să facă acest lucru, deoarece doar împreună, fiind solidari, vom putea să-i susținem pe ceilalți clienți, care se află acum într-o situație mai dificilă.
Pentru cei care sunt aflați în imposibilitate de a achita ratele lunare din cauza situației cu COVID-19, suntem dispuși să prezentăm soluții individuale, fără comisioane suplimentare, pentru a depăși mai simplu și ușor această provocare.
Noi înțelegem că acum trebuie să mai așteptăm!

С 2008 года:

500 экологичных
автомобилей

1500 т CO2
меньше в атмосфере

400 000 топливо
сэкономлено в каждый год

О компании

Credit Rapid это команда которая смогла доказать что кредитования это легко, просто и удобно. С 2008 года мы работаем над тем, чтобы предоставить нашим клиентам удобные финансовые решения!

Узнай больше

Более 80 000 клиентов не могут ошибаться

Credit Rapid предоставляет вам самый простой и быстрый способ получить кредит